6
Mayıs
2024
Pazertesi
BODRUM - MUĞLA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Magic Life Bodrum Imperial

Tenis merkezi, su kaydırağı ve diğer spor aktiviteleriyle aile, çift ve tek başına tatile gidenler için ideal bir kulüp...
KONUM
Hemen deniz kenarında yer alan tesis Bodrum Havaalanı'na 55 km, Bodrum merkeze 23 km, Turgutreis’e ise 10 km uzaklıktadır. Havaalanından tesise transfer süresi yaklaşık 1 saattir.

TESİS
40.000 m2'lik alanda kurulu tesisin binaları Osmanlı mimari tarzında çeşitli taş ve kayalar kullanılarak inşa edilmiştir. Ana bina ile 9 ek binada toplam 372 oda bulunmaktadır. Konuklar yemeklerini ana restoran “Magico”nun yanı sıra, rezervasyon yaptırarak haftanın 6 akşamı spesyalite restoranları “Baia” (Akdeniz mutfağı), “Sofra” (Türk mutfağı), “La Brise” (Balık restoranı)'da yiyebilirler. Tipik bir Viyana kahvesi olan ve konuklara farklı lezzetler sunan “Café Wien”, Wunder Bar (24 saat açık), Havuz Bar, Tropic Bar kısmı da bulunan Sahil Bar, Aqua Bar, Disko Bar, Şarap Evi, Havana Bar* ve Türk Kahvesi'nden ise çeşitli içki ve meşrubatlar alınabilir. Tesisin çeşitli bölümlerinde 24 saat yiyecek ve içecek servisi verilmektedir. Eğlence ve sporu birleştirmek isteyenler, kaydıraklı ve çocuklar için ayrı bir bölümü olan aktivite havuzunda bütün günlerini geçirebilirler. Tesiste ayrıca bir dinlenme havuzu ve bir kapalı havuz bulunmaktadır. Tesis konuklarının kullanımına şezlonglar, minderler, güneş şemsiyeleri ve havlular sunmaktadır. Tesisteki diğer sosyal birimler arasında anfitiyatro, kapalı diskotek, internet cafe, XBOX oyun alanı, 2 konferans salonu, çocuklar için oyun sahası, mini futbol sahası (15mx30m), kuaför (ilk saç kesimi ücrete dahil), gazete bayii, Magic Shop ve diğer dükkanlar bulunmaktadır.
*Misafirlerimizden gelen yoğun talep üzerine mevcut her şey dahil içecek konseptine ilaveten premium alkollü ve alkolsüz içecekler; a la carte restoranlarımız ve Havana Club'da misafirlerimize makul bir ücret karşığılında sunulacaktır.

SAHİL
Harika bir koy olan ve kum-çakıl karışımından oluşan sahilde su sporları merkezi ve iskele bulunmaktadır. Deniz uzun mesafede derinleşir, ilk birkaç metresinde büyük çakıl taşları görülür. Duşlar, soyunma kabinleri, şezlonglar, minderler, şemsiyeler ve havlular konukların kullanımına sunulmuştur.

ODALAR
STANDART ODA: En fazla 3 yetişkinin konaklayabileceği odalarda; klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, kasa, rezervasyona bağlı olarak kısmen deniz taraflarında, balkon, küvet/duş, WC ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

AİLE ODASI: Aile odaları 2 odadan oluşur. Birbirine bir kapı ile bağlanan her iki oda da yatak odasına dönüştürülebilir oturma odalarıdır. Klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, kasa, balkon, küvet/duş, WC ve kurutma makinesi bulunan bu odalarda en çok 4 yetişkin ile 1 çocuk konaklayabilmektedir.

SPOR
MAGIC LIFE Bodrum'da hepsi aydınlatmalı ve sert zeminli 4 tenis kortu bulunmaktadır. Raket ve top tesis tarafından sağlanmaktadır. Masa tenisi, basketbol, mini futbol, ok atma, plaj voleybolu, dart, zorluk dereceleri değişen rehberli dağ bisikleti turları, su basketbolu, su voleybolu, su polosu, rüzgar sörfü, su kayağı, wakeboard, kano, havuzda dalma dersleri CMAS-dalış okulu (ücretli) tesisteki sportif olanaklar arasında yer almaktadır. Ayrıca banana ve aile bananasında eğlenceli seçenekler arasında bulunmaktadır.
Gruplara yönelik spor kursları: Tenis (acemiden profesyonele kadar), sörf (yeni başlayanlara) ve ok atma (yeni başlayanlara).

Turnuvalar: Tenis, ok atma ve plaj voleybolu haftada 1 kez, ay ışığı sporları ise haftada 3 kez (23:00 - 24:00 saatleri arasında plaj voleybolu turnuvası gerçekleşmektedir.)
HIGHLIGHT
Tenis Merkezi: İlerlemiş olanlara ve yeni başlayanlara kurs verilen merkezde profesyonellere video görüntülü antrenman, top fırlatma makinesiyle antrenman ve tenis raketi tamiri hizmetleri de sunulmaktadır.

FITNESS & SAĞLIK
Tesiste Nordic Walking, aerobik, aquarobik, step aerobik, karın-bacak-kalça hareketleri, streching, Hip Hop, Taibo, açık hava jimnastiği (halter vb.) gibi dallar konuklara sunulan sportif etkinlikler arasında yer almaktadır. Konuklar ayrıca SPA olarak kapalı havuz, sauna, hamam, masaj (ücretli), güzellik salonu (ücretli) ve dinlenme alanı gibi olanaklardan da yararlanabilmektedirler.


DİĞER

İlgili Kişi :
Adres1 :Bağla Koyu , Bodrum-Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :48400
Telefon :+90 252 391 80 01
Faks :+90 252 422 02 08
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.