6
Mayıs
2024
Pazertesi
BODRUM - MUĞLA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Magic Life Marmaris Classic

KONUM
Deniz kenarında bulunan alan tesis Dalaman Havaalanı'na yaklaşık 100 km, Marmaris'e ise 10 km uzaklıktadır. Havaalanından tesise yaklaşık 2 saatte ulaşılmaktadır.

TESİS
Yeşille mavinin buluştuğu ender güzellikteki 80.000m2'lik alanda kurulu tesiste 76 bungalow bir tepenin yamacında bulunmaktadır. Çam ormanı içindeki bu binalarda toplam 281 oda yer almaktadır. Konuklar yemeklerini ana restoran “Magico” ya da rezervasyon yaptırarak, haftanın 6 akşamı a la carte restoranları “Baia” (Akdeniz mutfağı) ve “Sofra” (Türk mutfağı)'da yiyebilirler. İçki* ve meşrubatlar ise Wunder Bar entegre olan Havuz Bar ile, Plaj Bar, Tropik Bar, Disko Bar ve Türk Kahvesi'nden alınabilir. Eğlence ve sporu birleştirmek isteyenleri aktivite havuzu beklemektedir. Serinlemeyi tercih edenler dinlenme havuzundan yararlanırken, çocuklarda kendileri için yapılmış havuzu seçebilirler. Şezlonglar, minderler, güneş şemsiyeleri ve havlular tesis tarafından konukların kullanımına sunulmuştur. Anfitiyatro, kapalı disco, XBOX oyun alanı, çocuklar için oyun alanı, mini futbol sahası (24m x 12m), kuaför ( ilk saç kesimi ücrete dahil ), gazete bayi ve Magic Shop otelin diğer bölümlerini oluşturmaktadır.
*Misafirlerimizden gelen yoğun talep üzerine mevcut her şey dahil içecek konseptine ilaveten premium alkollü ve alkolsüz içecekler; a la carte restoranlar?m?z ve Pool Bar’da misafirlerimize makul bir ücret karşılığında sunulacaktır.

SAHİL
Özel olarak oluşturulmuş ve kolayca inilebilen sahili, Marmaris koyunun en güzel köşesinde yer almaktadır. Plaj voleybolu sahası ve su sporları merkezi, spor koyundadır. Deniz seviyesi kumluktur. Sahilde konukların dinlenmesi, denize girmesi için ve ayrıca teknelerin yanaşabilmesi için iskele bulunmaktadır. Duşlar, soyunma kabinleri, şezlonglar, minderler, güneş şemsiyeleri ve havlular tesis tarafından konukların kullanımına sunulmuştur.

ODALAR
STANDART ODA: En fazla 3 yetişkinin konaklayabileceği modern döşemeli odalarda; klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, küvet/duş, WC, saç kurutma makinesi, kasa, taş zemin, balkon ya da teras bulunmaktadır. Deniz manzaralı oda rezervasyonu mümkündür. (Örnek oda fotoğrafını aşağıda bulabilirsiniz.)
AİLE ODASI: Bu geniş ve modern döşemeli aile odaları bir kapının ayırdığı 2 yatak odasından oluşmaktadır. Klima, direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, kasa, balkon ya da teras bulunan taş zeminli aile odalarında en çok 4 yetişkin ile 1 çocuk konaklayabilmektedir. Her iki odada da küvet/duş, WC ve saç kurutma makinesi olan birer banyo bulunmaktadır.
SUIT: Bu geniş, konforlu ve modern döşemeli suitler birbirinden kapılarla ayrılmış iki yatak odası ve bir oturma odasından oluşmaktadır. Klima (iki odada), direkt hatlı telefon, uydu TV, müzik yayını, mini buzdolabı, kasa, küvet/duş, WC, saç kurutma makinesi olan bir banyo, sadece WC ve duşu olan ikinci banyosu, balkon ya da teras bulunan taş döşemeli suit odalarda en çok 4 yetişkin konaklayabilmektedir.

SPOR
MAGIC LIFE Marmaris'te hepsi aydınlatmalı ve sert zeminli 3 tenis kortu bulunmaktadır. Raket ve top tesis tarafından sağlanmaktadır. Masa tenisi, basketbol, okçuluk, plaj voleybolu, dart, zorluk dereceleri değişen rehberli dağ bisikleti turları, su polusu, rüzgar sörfü, su kayağı, havuzda dalma dersleri ve PADI dalgıç okulu (ücretli) tesisteki sportif olanaklar arasında yer almaktadır. Ayrıca banana ve aile bananasında eğlenceli seçenekler arasında bulunmaktadır.

HIGHLIGHT
Grup halinde spor kursları: Tenis (acemiden profesyonellere kadar), sörf (başlangıç kursu), okçuluk (başlangıç kursu).
Turnuvalar: Tenis (haftada 1 sefer), okçuluk (haftada 1 sefer), plaj voleybolu (haftada 1 sefer).

FITNESS & SAĞLIK
Tesiste aerobik, aqua aerobik, step aerobik, karın-bacak-kalça hareketleri, streching, Hip Hop, Taibo, açık hava jimnastiği (halter vb.), sauna, hamam ve masaj (ücretli) gibi dallar konuklara sunulan sportif etkinlikler arasında yer almaktadır.

İlgili Kişi :
Adres1 :Yalancı Boğazı Adaağzı Mevkii, Marmaris / Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :48700
Telefon :+90 (252) 422 02 00
Faks :+90 (252) 422 02 08
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.