25
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA

15 yıl sonra buluştular

BODRUM LİSESİ MEZUNLARI 15 YIL SONRA BULUŞTU

Bodrum’da yaklaşık 15 yıl sonra öceki yıl internet ortamında yeniden bir araya gelen Bodrum Lisesi mezunları düzenledikleri kahvaltıda bir araya geldi.

Farklı organizasyonlarla 5. Buluşmalarını gerçekleştiren eski liseliler, Bodrum Golf Club'da Brunch keyfini yaşadılar. Düzenlenen organizasyona çok sayıda liseli ve öğretmenlerde katıldı. Yeniden birlikte zaman geçirmenin heyecanını yaşayan öğretmen ve öğrencileri eski günleri andılar. Düzenlenen organizasyona Bodrum dışında yaşayan eski liselilerde katıldı.

Katılan öğretmenlerden Musa Erdoğan organizyonla ilgili yaptığı konuşmasında; "Çocuklarımın büyüdüğünü, yeni hayatlar kurduğunu, onlarında anne baba olduklarını görmenin mutluluğunu anlatmak için kelimeler yetersiz kalır." Dedi.

Öğretmen Beyhan Karasu ise "Öğrencilerinin kendisinin gözünde halen liseli gençler olduğunu söyledi.

Organizasyonun gerçekleşmesinde emekleri geçen Arzu Güzel ve Adalet Canmergen yaptıkları açıklama da; "Bir araya geliyoruz, gülüyoruz, özlem gideriyoruz, mutlu oluyoruz. Sezonun son güneşli günlerini yaşadığımız şu dönemde bir araya gelmek ayrı bir keyifti. Bir daha ki organizasyonlara bu sefer katılamayan arkadaşlarımızı da bekliyoruz. Bu mutluluğumuza başkalarını da dahil edelim. Cüzi bir miktar da olsa hepimizin adına Ortakent Engelliler Derneği'ne yapacağımız yardımla onları da aramıza almış olalım." dedi.

Yapılan organizasyonun ardından arkadaşlar arasında alınan kararla her organizasyon sonrasında Bodrum’ da yardım bekleyen kardeşleri için de çalışacaklarını açıkladılar.

BODRUM LİSESİ MEZUNLARI 15 YIL SONRA BULUŞTU
BODRUM LİSESİ MEZUNLARI 15 YIL SONRA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2010 Perşembe 12:47:00
Güncelleme :5 Kasım 2010 Cuma 02:11:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?