30
Mayıs
2024
Perşembe
BODRUM - MUĞLA

200 saçmayla yaşayabilecek mi?

Bodrum’un Mumcular Beldesi’nde turizmci 19 yaşındaki Reşat Ağır’ın evinin bahçesindeki 9 aylık Alman Kurdu Lisa, av tüfeğiyle vurulmuş bulundu.

Dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Reşat Ağır’ın evinin bahçesindeki Alman kurdu Lisa’ya çok yakından ateş edildi. Silah seslerini duyarak dışarı çıkan Ağır, köpeğini kanlar içinde buldu. Ağır’ın otomobili ile Bodrum’daki Atlantis Pet Hospital’a getirerek tedavi altına alınmasını sağlandığı Lisa’ya ilk müdahaleyi veteriner hekim Rami Özer yaptı. Lisa’nın karnının sağ tarafından giren av tüfeği fişeği ve yaklaşık 200 saçma çekilen röntgende tespit edildi. Özer, köpeğin karnındaki fişeği çıkarmasına rağmen vücudun tamamına yayılan saçmaları çıkaramadı. Kanaması kısmi olarak durdurulan Lisa yaşama mücadelesi veriyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 10:18:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Reşat AĞIR IP: 88.241.212.xxx Tarih : 29.03.2009 02:49:46

Zararı olmayan, eğitimli, sağlıklı ve henüz 1 yaşını doldurmamış olan dostumu vahşice katlettiler! Evet, dostum artık yaşamıyor.Yasaklanmış bir cins değil, saldırgan değil tam tersine akıllı ve oyuncu bir yapıya sahipti.Bazı cahil vatandaşlarımız malesef ''alman kurdu'' cinsi köpeklere karşı büyük canilik sergilemekte.Bu olay ilk değil! Bundan 4 yıl önce yan komşumun alman kurdu köpeğinide cani bir şekilde zehirlemişlerdi.Sahipleri köpeklerinin bağlı olduğu balkondan sadece tuvalet ihtiyacı olduğu zaman bırakıyorlardı, o da gözetim altındaydı!Bu iki katliamın ortak noktası var; öldürülen her iki köpeğin sahipleri bu belde halkı değil.TC Vatandaşı fakat başka şehirden gelen vatandaşlara yönelik dışlanma ve yabancı gibi tavırlar gösteriyorlar.Sokakta başı boş birçok canlı varlık varken neden sahipli ve bu beldeden olmayan vatandaşların köpeklerini öldürüyorlar?Bu tür insanlık ruhuna sahip kişilere ne denileceğini size bırakıyorum.Benim dostumla birlikte 2 alman kurdu cinsi köpeğini acımadan katletmiş oldular.Şimdide 3.' sünün olmaması için gayret göstermekteyim.Burası cehaletin olduğu bir belde!Burası Yalı Beldesi ve çağdaşlaşmaya muhtaç bir Belde!