15
Mayıs
2024
Çarşamba
BODRUM - MUĞLA

Ajda Pekkan Bodrum'u coşturdu

Süperstar Ajda Pekkan Bodrum'da unutulmaz bir konser verdi.
Bodrum Antik Tiyatro'da verdiği konserde Ece Sükan'ın hazırladığı kıyafetle sahne alan sanatçı, hayranlarına keyifli bir akşam yaşattı.

Konseri dinlemeye gelenler arasında Halit Kıvanç, Fatih Ürek, ünlü oryantal Tanyeli, haber spikeri Defne Samyeli, gazeteci Güneri Civaoğlu gibi isimlerde yer aldı. 2 hafta önce "Ajda Diskoda" projesi ile verdiği konserinde çok eğlendiğini söyleyen sanatçı "İki hafta önce 'Ajda bizi diskoteğe götür' yaptık. Çok eğlendik. Hep beraber söyledik, dans ettik.

Baktım ki çok keyifli, çok başarılı. Yaptığımız projeleri sonradan daha da geliştirip 1 Eylül'de Arena'da start verip, aynı şekilde o diskotek, değişik kostümler ve arkadaşlarla sahneyi basmayı düşünüyoruz. Zaten yenilik olmayınca sanatçı da olamaz" dedi.

 
Olduğu gibi görünmeyi çok sevdiğini söyleyen Pekkan, "Sadece sahnede olmam gereken saatler içerisinde, var olmanın ne demek olduğu bilip ona göre değerlendiren ama onun dışında normal vatandaştan daha normal yaşamayı seven, bunu da ilke edinmiş bir insanım" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2007 Pazar 01:08:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?