26
Mayıs
2024
Pazar
BODRUM - MUĞLA

Avşar'a benzetilmekten bıktım!

HÜLYA AVŞAR'IN

Hülya Avşar'ın "Ben değilim" dediği, Bodrum'da çekildiği belirtilen ve basına yansıyan fotoğraftaki kişi, oyuncu Ebru Aykaç çıktı.

Bodrum'un Ortakent-Yahşi beldesinde tatil yapan bir kız çocuk annesi 35 yaşındaki Ebru Aykaç, söz konusu fotoğraftaki kişinin kendisi olduğunu söyledi.

Fotoğrafın Göltürkbükü beldesindeki Cennet Koy'da iken çekilmiş olduğunu söyleyen Aykaç, "Ben artık benzetilmekten sıkıldım" dedi.

Ortakent-Yahşi beldesinde konakladığı otelin sahilinde konuyla ilgili soruları yanıtlayan Ebru Aykaç, "Bu arada üzerimde bulunan yeşil renkli bikininin rengi konusuna gelince, yeşil rengin bana yakıştığını söylüyorlar. Ama ben bu durumun bir polemik olduğunu düşünmüyorum, olmasını da istemem. Sonuçta ben bu durumdan sıkıldım" diye konuştu.

Spor akademisi mezunu olan tiyatro ve dizi oyuncusu Ebru Aykaç, daha önce de Hülya Avşar'a benzetildiğini belirterek, "Bu rahatsız eden bir durum. Kimse kimseye benzemek istemez. Fotoğraflar konusunda çok güldüm. Öte yandan keşke oyunculuk üzerine söz edilseydi. Ama böyle gündeme geldim. Kimseyle polemiğim yok" dedi.

Bu arada, bazı tatilciler de Ebru Aykaç ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

HÜLYA AVŞAR'IN
HÜLYA AVŞAR'IN
HÜLYA AVŞAR'IN
HÜLYA AVŞAR'IN
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2010 Çarşamba 20:53:00
Güncelleme :19 Ağustos 2010 Perşembe 10:05:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erol börtlüce IP: 88.251.229.xxx Tarih : 29.08.2010 21:33:38

Pes doğrusu bu kadar benzemek olur.ŞIP DEMİŞ BURNUNDAN DÜŞMÜŞ.