22
Mayıs
2024
Çarşamba
BODRUM - MUĞLA

Barış Akarsu'ya, Besiktaşlılar takımın formasını getirdi

Mugla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği kazada ağır yaralanarak yoğun bakıma alınan şarkıcı Barış Akarsu'ya, Beşiktaşlılar sanatçının gönül verdiği takımın formasını getirdi.

Bodrum Besiktaslilar Dernegi Yonetim Kurulu Uyesi Ramazan Aydinli, dernek uyeleri ve takim taraftarlari, alkislar esliginde "Baris Akarsu duy bu sesi, kanadinla ucur bizi" seklinde slogan atarak genc sarkicinin tedavi gordugu Ozel Bodrum Hastanesi'ne geldi.

Sanatcinin yogun bakimda oldugu binanin onune gelindiginde duran grup, yine hep bir agizdan, "Her yolun sonunda olum olsa da sevenleri kimse ayiramaz ki" diyerek sevgi gosterisinde bulundu. Ramazan Aydinli, elinde bulunan posetteki Besiktas formasini sanatciya getirdiklerini ve sanatcinin bir yakinina vermek istediklerini soyledi. Bunun uzerine forma kapi onune gelen unlu sarkicinin kiz kardesi Nesrin'e takdim edildi. Ramazan Aydinli, "Insallah bizim destegimiz ona hayat verecektir. Tum Besiktaslilar internet sitelerinden de Baris'a destek veriyor. O formayi giyip de cikacak karsimiza" dedi.

"Baris sen bizim her şeyimizsin" şeklinde sevgi gösterisinde bulunan kara kartala gönül verenler, bir sure kaldiktan sonra hastaneden ayrildi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2007 Salı 10:59:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?