19
Mayıs
2024
Pazar
BODRUM - MUĞLA

Belediyeden yaşlılara yardım

Turgutreis Belediyesi Kasım ayında başlattığı “Yaşlılar Hizmet Merkezi” projesiyle Turgutreis’te yaşayan kimsesizlere ve yardıma muhtaç olan kişilere 850 ton odun dağıtıldı.

Ayrıca her gün belediyenin belirlediği yaşlıların evlerine gidilerek 3 öğün yemek verilmeye devam ediliyor, evlerinin temizlik bakımları yapılıyor. Turgutreis Belediyesi Halkla İlişkiler Servisi bünyesinde iki aydır yürütülen çalışmalarda, Turgutreis Merkez, Akçaalan, Karabağ Mahallesi, Bahçelievler, Akyarlar, Gürece, Bağla’da oturan yaşlılara ve yakacağı olmayan 250 eve odun yardımında bulunuldu. Hasta, felçli ve yatalak olan yaşlılara ise her gün düzenli olarak öğle ve akşam yemekleri veriliyor. Turgutreis Belediyesi’nin kış ayının ortasında yaşlılara yönelik uyguladığı bu hizmet alkış aldı. Yaşlılar belediyenin bu hizmetinden çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Beldemizde yaşayan, kimsesi ve maddi durumu olmayan yaşlılara odun ve yemek dağıtımlarını sürdüreceklerini belirten Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan “ Kasım ayından itibaren hiçbir ücret almadan beldemizde yaşayan yaşlılarımıza 850 ton odun yardımında bulunduk, 250 eve yakacak dağıttık. Her gün öğle akşam yemeklerini verdik, haftada bir evlerinin temizlik bakımları yapıldı. Önümüzdeki haftada sağlık kontrollerinden geçecekler. Turgutreis’teki yaşlılarımıza sahip çıkacağız onlara yalnız olduklarını hissettirmeyeceğiz. Görevde olduğum sürece bu hizmetlerimiz eksiksiz devam edecektir.” dedi.

Ayşegül Ülkü/ KentHaber/ Bodrum
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2006 Çarşamba 12:32:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
EMİNE-ÜNAL IP: 88.252.211.xxx Tarih : 22.09.2008 20:44:02

6 kişilik aileyz 3 kardeşmde okuyor ama maddi durumumuz kotu oldugundan babam masraflarımızı yetiştiremiyor babannem de yatalak ve bızle yaşiyor maddı durumumuz yok ama 3 umuzde okumak ıstıorz derslerimiz ıyı anadoluda okuyorz ablam unıversıtede destegınızı beklıorz saygılarla