22
Mayıs
2024
Çarşamba
BODRUM - MUĞLA

Bodrum,Keisa Brown'nu unutmadı

Kanser hastalığı sonucu geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Amerikalı usta caz sanatçısı Keisa Brown için Muğla'nın Bodrum ilçesinde anma programı düzenlendi.


2006 yılının yaz aylarında Bodrum'da hayranları ile sık sık bir araya gelen ünlü caz sanatçısı, Marina Yacht Clup'ta düzenlenen gecede anıldı. 2006 yılının Kasım ayında vefat eden sanatçı, son zamanlarını Bodrum'da geçirmeyi tercih etmiş, ülkesine döndükten 1 ay sonra da hayatını kaybetmişti.

Düzenlenen anma programında, Keisa Brown'un anısına, onunla birlikte bir çok kez sahne alan müzisyen Aşkın Arsunan ile Blue Print Project Grubu, sanatçının şarkılarını seslendirdi. Keise Brown'un yine birlikte
çalıştığı Tony Jones da grupla sahnedeki yerini alırken, sanatçı yaşadığı anılarını anlattı.

Keisa Brown'un İstanbul'da çalıştığı vokalisti Ebru Yazıcı ve Claira da geceye katılarak sanatçının şarkılarını seslendirdi. Marina Yacht Club'teki gecede sinevizyon eşliğinde Keisa Brown'un fotoğrafları ve videoları gösterildi.
Renkli kişiliği ve sempatik tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan sanatçı, Tina Turner, Frank Sinatra, Ray Charles ve Bill Cosby gibi dünyaca ünlü isimle bir çok kez aynı sahneyi paylaşmıştı. Keisa Brown için aranjmanlar yapan müzisyen Aşkın Arsunan, sanatçı için bir araya geldiklerini ve onu çok özlediklerini ifade etti.

İha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2007 Cumartesi 05:04:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?