17
Mayıs
2024
Cuma
BODRUM - MUĞLA

Bodrum Müze Müdürü Alpözen'e ödül

Bodrum Rotary Kulübü'nün 16. kuruluş yıldönümü nedeniyle Bodrum ve Karia Rotary Kulübü üyeleri, Bodrum Dedeman Resort'ta bir araya geldi. Gecede "Uluslararası Rotary Meslek Ödülü", 2440. bölgeden aday gösterilen Bodrum Sualtı Arkeoloji Müze Müdürü Oğuz Alpözen'e verildi.
Bodrum ve Karia Rotary Kulübü üyelerinin bir araya geldiği gecede, "Uluslararası Rotary Meslek Ödülü"nü 73 Rotary kulübü üyesinin gösterdiği adaylar arasından Bodrum Sualtı Arkeoloji Müze Müdürü Oğuz Alpözen aldı. Alpözen, "Bodrum Kalesi'ne ilk geldiğimde sadece bir ağaç vardı. Çalışmalarımızla bu tarihi yeri, tarihe ve kültüre önem verenlerin merkezi haline getirdik. Siz dostlarıma 6 Kasım'da açacağımız yeni bir sergi ile teşekkür etmek istiyorum" dedi.
1988 yılında kurulan Bodrum Rotary Kulübü'ne kuruluşundan itibaren emeği geçen Uğur Caner, Rasim-Berrin Özgürel, Arbak Tonguç adına eşi Gülcan Tonguç, Berk-Filiz Akyüz, Birol-Güzin İnan, Sururi Akdoğan, Hamdi-Dam Giz ve Bodrum eski Belediye Başkanı Tuğrul Acar'a plaket verildi.
MUĞLA - İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2004 Çarşamba 22:11:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?