20
Mayıs
2024
Pazertesi
BODRUM - MUĞLA

Bodrum yılbaşı ile canlandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaz turizm sezonunun sona ermesi ile sakinleşen cadde ve sokaklar ile eğlence merkezleri yılbaşı kutlamalarında yeniden canlandı.


Bodrumlular, ilçe merkezinde belediye başkanlığının düzenlediği eğlencede havai fişek gösterileri eşliğinde ve eğlence merkezlerindeki programlarla yeni yılı karşıladı. Turizm sezonunun sona ermesi ile akşam saatlerinde sessizliğin hakim olduğu, özellikle barlar sokağı olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi, yeniden renklendi. İskele Meydanı'nda Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen yeni yıl kutlamasında hareketli müzikler eşliğinde doyasıya eğlenen vatandaşlar, yeni yılı coşkulu bir şekilde karşıladı.
Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan İskele Meydanı'nı dolduran vatandaşların yeni yılını kutlayarak, 2008 yılı dileklerini iletti. Bazı vatandaşlar, yılbaşına özel, renkli kıyafetler giydiği gözlenirken, Bodrum'da yaşayan yabancılarda eğlenceye katıldı. Hep bir ağızdan son saniyeleri geriye doğru sayılırken, saatler 00.00'ı gösterdiğinde havai fişek gösterileri ile eğlence doruğa çıktı. 2008'in ilk saatlerinde İskele Meydanı'nda çeşitli eğlenceler yer aldı. Bazı vatandaşlar davul zurna eşliğinde yöresel
oyunlar oynayarak yeni yıla girdi. Yaz gecelerinde olduğu gibi insan selinin yaşandığı Cumhuriyet Caddesi'nde barlar ve restoranlarda sevdikleri ve yakınları ile yeni yılı karşılayanlar, doyasıya eğlendi.

Bazı eğlence merkezlerinde yılbaşı eğlencelerinin vazgeçilmesi oryantal gösterileri yer aldı. Diamond Of Bodrum Otel'de Banu Zorlu sahne alarak, yılbaşı kutlamasına gelenleri coşturdu. Bazı vatandaşlar, Kumbahçe kumsalında sandalyelerinde oturup, sohbet ederek yeni yılın ilk saatlerini geçirdi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 03:57:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?