26
Mayıs
2024
Pazar
BODRUM - MUĞLA

Bodrum yılbaşında canlandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yaz turizm sezonunun ardından sakinleşen cadde, sokak ve eğlence mekanları yılbaşı kutlamalarıyla yeniden canlandı.


Gözde turizm kenti Bodrum'da birçok vatandaş yeni yılı, belediye başkanlığının Barış Meydanı'nda düzenlediği havai fişek gösterisi eşliğinde ve eğlence merkezlerindeki programlarla karşıladı. Yaz aylarında binlerce yerli ve yabancı turistin tatilini geçirmek için tercih ettiği ilçede, turizm sezonunun sona ermesi ile akşam saatlerinde sessizliğin hakim olduğu özellikle barlar sokağı olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi yeniden renklendi.


Barış Meydanı'nda Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen yeni yıl kutlamasında hareketli müzik eşliğinde doyasıya eğlenen vatandaşlar, yeni yılı coşkuyla karşıladı. Soğuk havada eğlencenin ortamı ısıttığı kutlamaya katılanlar sahne alan sanatçının şarkılarına eşlik etti. Belediye Başkanı Mazlum Ağan vatandaşların yeni yılını kutlayarak, 2009 yılı dileklerini iletti. Hep bir ağızdan 2008 yılının son saniyeleri sayılırken saatler 00.00'ı gösterdiğinde havai fişek gösterileri başladı. Yeni yıla coşku içerisinde giren vatandaşların eğlenceleri cadde ve sokaklara taştı. Cumhuriyet Caddesi'nde zaman zaman davul zurna eşliğinde oynayanlar göze çarptı. Yaz aylarında olduğu gibi kutlamalar sırasında insan selinin yaşandığı Cumhuriyet Caddesi'ndeki bar ve restoranlarda sevdikleri ve yakınları ile yeni yılı karşılayanlar doyasıya eğlenerek stres attı. Bazı vatandaşlar, Kumbahçe sahilinde sandalyelerinde oturup sohbet ederek yeni yılın ilk saatlerini geçirdi. Bir çocuk parkında ise büyüklerin salıncağa binip kaydıraktan kayması ilginç bir görüntü oluşturdu. Bazılarının yanan ateş başında arkadaşlarıyla sohbet ettiği görüldü.

İha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 13:46:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?