18
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA

Bodrum'da dostluk gecesi

Geçtiğimiz ay Kos adasında Bodrum Spor ile İstanköy (Kos) AEK futbol takımı arasında oynunan ve 3-2 Yunanlılar’ın galibiyeti ile sonuçlanan maçın rövanşı için Bodrum’a gelen futbolcular ve yönetciler, Bodrumlu futbolcular ve yöneticilerle dostluk gecesinde bir araya geldiler.

Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan, Bodrum Spor Başkanı Semih Nalbantoğlu, Kos Spor Kulüp Başkanı Alvanitakis Stelyos ve Yönetim Kurulu üyeleri Thanasis Hatzimarkos ve Paraskos Honduros ile futbolcuların katıldığı gece dostane bir havada geçti. Gece başında birbirlerine hediyeler veren iki takım oyuncuları basın mensuplarına bayrakları ile birlikte poz verdiler. Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan, İstanköy (Kos) adası ile sıcak ilişkilerin son 10 yıl içinde artarak devam ettiğini belirterek, "Sizlerden Avrupa Birliği çalışmalarında Türkiye’ye destek vermenizi istiyorum" şeklinde konuştu.

Bodrum Spor Başkanı Semih Nalbantoğlu sporun dosluk ve kardeşlik olduğunu hatırlatarak, "Bunun en güzel örneğini bura biz gösteriyoruz" dedi. Kos Spor Başkanı Alvanitakis Stelyos ise "Devlet Başkanlarımız da bizler gibi dost olurlar ve birbirlerine destek olurlar" diye konuştu.
Bodrum Spor ile Kos spor arasında oynanması planlanan futbol karşılaşması hava muhalefeti nedeni ile 5 Ocak 2005 tarihine ertelendi.

Bodrum
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2004 Çarşamba 15:56:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?