18
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA

Bodrum'da film gibi kaza

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkarak yol ile yolun alt tarafından kalan trafo merkezi arasında havada asılı kalan otomobilde, mahsur kalan İngiliz bayan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaza; Gümbet Mahallesi Adnan Menderes Caddesi’nde saat 09:30 sıralarına meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İngiliz uyruklu bayan sürücü Paula Corp’un (34) kullandığı 48 UL 577 plakalı otomobil, söz konusu mevkide geldiğinde kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak önce yol kenarında yürüyen Ömer Selim Özbay’a (55) çarptı. Yoldan çıkan otomobil daha sonra yol ile yolun alt kısmında bulunan elektrik trafo merkezi arasında havada asılı kaldı. Otomobil sürücüsü yaklaşık 8 metrelik yükseklikte araç içerisinde mahsur kalırken, kazada yalanan yaya Universal Hospital Bodrum’a kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen polis ekipleri havada asılı duran araçtaki bayan sürücüye ulaşmayı başaramayınca, Bodrum Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, itfaiye aracının merdivenini kullanarak bayan sürücüye ulaşıp aşağıya indirdi. Vücudunda hafif yaralar bulunan Paula Crop, ayaklarını yere bastığında olay yerinde bulunan arkadaşlarına sarılarak bir süre ağladı.
Ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kazada yaralanan ve bir taksi durağında şoförlük yaptığı belirtilen Ömer Selim Özbay’ın da olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 15:49:09
Güncelleme :8 Ocak 2009 Perşembe 16:51:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?