22
Mayıs
2024
Çarşamba
BODRUM - MUĞLA

Bodrum'da 'kilit' operasyonu

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ve Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından düzenlenen operasyonda, 25 kişi gözaltına alındı.

Emniyet güçleri tarafından 7 aydır devam eden çalışma neticesinde operasyon düzenlendi. Bodrum merkezi ile Türkbükü, Turgutreis, Bitez, Yalıkavak, Konacık ve Ortakent'te 35 ev ve iş yerine düzenlenen eş zamanlı operasyonda 5'i bayan 25 kişi gözaltına alındı. Şahıslar Bodrum'dan araçlarla Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Suç örgütünün liderleri A.Y. ve S.S. de operasyonda yakalandı.

Gözaltına alınan şahısların kaldıkları yerler ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 4 adet ruhsatsız silah, 200 adet extacy hap, 2 kilo esrar, 5 gram kokain ele geçirildi. Kilit ismi verilen operasyon kapsamında soruşturma devam ediyor.

Operasyon sırasında yakalanan şahısların arasında manken ve oyuncu Funda Ö. de bulunuyor. Funda Ö, daha önce de uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan yakalanıp ceza almıştı.

Kilit operasyonu ile çökertilen çetenin özellikle yaz aylarında eğlence mekanlarında uyuşturucu madde pazarladıkları ve bu iş için bir organizasyon oluşturdukları iddia edildi.
iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2007 Perşembe 17:41:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?