15
Mayıs
2024
Çarşamba
BODRUM - MUĞLA

Bodrum'da uyuşturucu operasyonu

Bodrum'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 26 kişi yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü ile Bodrum Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Bodrum merkez ve beldeleri ile İstanbul'da eş zamanlı olarak düzenlediği uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan 26 kişi, Muğla Emniyet Müdürlüğü'nde 3 gün süren sorguları tamamlandı.

Zanlıların Bodrum Adliyesi'nde “Suç işlemek amacıyla silahlı örgüt kurmak , uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sahtecilik suçları” iddiasıyla hakim karşısına çıkarılacağı bildirildi.

Operasyon kapsamında, zanlılara ait işyeri ve evlerde 2 kilogram esrar, 150 adet uyuşturucu hap, 20 gram kokain, 4 adet ruhsatsız tabanca, 15 adet mermi, 5 gram plaka halinde Afgan esrarı, 2 gram Afyon sakızı, 5 adet esrarlı sigara, 11 paket esrar sarımında kullanılan kağıt, 2 adet sahte nüfus cüzdanı, 1 adet sahte pasaport, 3 adet sahte kredi kartı, 1 adet kama ele geçirildiği açıklandı. Operasyonda ele geçirilen malzemeler basına gösterildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan eski manken ve oyuncu F.Ö. ise adliyeye sevk edilirken yüzünü gizleyerek sorulara yanıt vermedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2007 Pazartesi 09:44:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?