22
Mayıs
2024
Çarşamba
BODRUM - MUĞLA

Bodrum'da yelken heyecanı

Türkiye Yelken Federasyonu Bölge Kupası 1. Yelken Yarışları Bodrum'da başladı.
 
Bodrum Belediyesi Bodrum Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen yarışların startı Bodrum İçmeleri ile Karada arasında hazırlanan parkurda verildi. 

Şiddetli rüzgar nedeni ile şamandıralarda problem yaşanması nedeni ile yarış geç start alırken sporcular rüzgar ve dalgalar nedeni ile oldukça zorlandı. 

30 Mart-01 Nisan 2007 tarihlerinde Bodrum İçmeler Mevkiinde bulunan Yelken Kulübü Tesisleri'nde gerçekleşecek olan yarışlarda sporcular, Optimist Genel, Optimist Kızlar, Laser 4.7 Genel, Laser 4.7 Kızlar, Laser 4.7 Junior ve Laser St. Genel sınıflarında yarışacak. 

6 bölgede aynı anda düzenlenen yarışların Ege Grubuna İzmir, Aydın ve Muğla Bölgesinden 200 dolayında sporcu katıldı. Foça Yelken Kulübü, Göztepe Yelken Kulübü, Güzelbahçe Yelken Kulübü, Karşıyaka Spor Kulübü, İzmir Türk Koleji, Çeşme Yelken İhtisas Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun Yelken Kulübü, Narlıdere Yelken Kulübü; Kuşadası Yelken Kulübü, Fethiye Belediyespor, Göçek Yat Kulübü, Gökova Yelken Kulübü, Marmaris Belediyespor Kulübü, Yalıkavak Belediyespor Kulübü, Turgutreis Yat Kulübü, Bodrum Era Yelken Kulübü ve Bodrum Belediyesi Bodrum Spor Kulübü sporcuları ile ferdi olarak katılan sporcular 3 gün boyunca dereceye girebilmek için mücadele edecek. 

Türkiye Yelken Federasyonu Bölge Kupası 1. Yelken Yarışları'nda kendi kategorilerinde dereceye giren sporcular 01 Nisan Pazar günü düzenlenecek bir törenle ödüllerini alacak.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2007 Cuma 17:57:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?