15
Mayıs
2024
Çarşamba
BODRUM - MUĞLA

Bodrum'da 'yelken operasyonu'

Muğla'nın Bodrum ilçesinde jandarma tarafından 33 kişinin gözaltına alındığı suç örgütüne yönelik yapılan operasyon öncesi, jandarmaya şikayette bulunan mağdurlardan Alpay S. "Allah jandarmadan razı olsun" dedi.


Muğla İl Jandarma Komutanlığı ile Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaklaşık 6 ay süren istihbarat çalışmaları sonunda sabahın erken saatlerinde Turgutreis, İslamhaneleri, Akçaalan mevkii, Yalıkavak, Bitez beldeleri ile köylerinde operasyon başlatmıştı. Daha önce belirlenen çok sayıda iş yeri ve eve yönelik "Yelken" adı verilen operasyonda, ruhsatsız tabancalar, uyuşturucu madde, bıçak, çakı, çek ve senet ele geçirildi. Jandarma tarafından yapılan operasyonda çok sayıda mağdur vatandaşın zanlılarla ilgili şikayette bulunduğu öğrenildi. Gözaltına alınanlar arasında banka memurları A.T. ve N.Ö. olduğu ve ayrıca N.Ö.'nün olayla ilgili gözaltına alınan bir başka zanlının sevgilisi olduğu iddia edildi. Gözaltına alınan zanlıların sorguları sürüyor.


Çıkar amaçlı suç örgütü kurdukları iddiasıyla gözaltına alınan zanlılar hakkında şikayetçi olan Alpay S.'nin, çeteye bir yılda 40 villa ve 2 otelini kaptırdığı belirtildi. Alpay S., "Malum insanlar tarafından mağdur edildim. Jandarmaya şikayette bulundum. Jandarma da gerekeni yapmıştır. Allah jandarmadan razı olsun. Türk adaletine güveniyorum. Gerekenin yapılacağına inanıyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2007 Salı 23:12:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?