24
Mayıs
2024
Cuma
BODRUM - MUĞLA

Bu eğitimin amacı hizmette kalite

Turgutreis Belediye Personeli Belediye Başkanlığının öncülüğünde Toplam Kalite Eğitimleri almaya devam ediyor. 6 yıl öncesinde Belediye Başkanı Ali Server YAZGAN’ın başlattığı Kalite eğitimleri yine Zeynep Tuncel(özyemişçi) tarafından veriliyor.

Haftanın belli günleri gerçekleştirilen eğitimlerde tüm servislerin personeli ayrı eğitimler alıyor.Alınan bu eğitimlerde insan kaynakları, iletişim ve gelecek planlanması başlıklarında veriliyor.

Bodrum Kalder temsilcisi Zeynep Özyemişçi’nin verdiği bu eğitimler sezon başına kadar hızla devam edecek. Sezon öncesi yine Belediye Başkanı Ali Server YAZGAN öncülüğünde Turgutreis’te Turizm sektöründe hizmet veren sektör çalışanlarını da kapsayacak.
Başkan Yazgan,” Belediyemizde gerçekleştirilen bu eğitimlere 6 yıl önce başladık. Elde ettiğimiz başarı sonucunda bizler için Bodrum için büyük önem taşıyan Turizm sektöründe hizmet veren personelinde Belediyemiz öncülüğünde eğitim almalarını amaçlıyoruz. Sezon öncesi başlayacak bu eğitimlerle Gelişen Turgutreis’e yakışan bir hizmet anlayışıyla yolumuzda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

Ayşegül Ülkü-Kenthaber/Bodrum/Turgutreis
Yayın Tarihi : 7 Mart 2005 Pazartesi 11:17:03
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 14:18:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?