20
Mayıs
2024
Pazertesi
BODRUM - MUĞLA

Bu hediye turistleri gülümsetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, turistlere ve çevre sakinlerine bir firma tarafından ücretsiz olarak kendi ürünleri olan prezervatif dağıtıldı. 

18 yaşını doldurmuş bayan ve erkeklere yapılan dağıtımda, turizmin önde gelen merkezlerinden Bodrum'da ilçe merkezi ve sosyete mekanı olarak bilinen Türkbükü sahilinin ardından Yalıkavak Beldesinde halk plajında dağıtımlara devam edildi. Firmanın 16 Temmuz'da başlattığı ve Alanya- İzmir arasındaki sahil şeridi boyunca gerçekleştireceğini duyurduğu "Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında firmanın dört temsilcisi, bu amaçla ilçedeki plaj, bar ve kahvehanelerde prezervatif dağıttı. 

Halk plajlarında dağıtılan prezervatiflere bayan turistlerin ilgi gösterdiği gözlenirken, bazı vatandaşlar prezervatifleri utangaç bir ifade ile aldı. Bazıları da hiç almadı. Dağıtımda görev alan firma temsilcilerinden Kaan Demir çalışmanın amacının halkın cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı ve korunma yöntemi hakkında bilgilendirilmesinin hedeflendiği belirtti. 

Bodrum'da yaklaşık 8 bin prezervatif dağıtıldığı belirtilirken 14 Ağustos'ta İzmir'de sona erecek proje kapsamında 45 bin prezervatif dağıtılmasının hedeflendiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 16:16:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?