17
Mayıs
2024
Cuma
BODRUM - MUĞLA

’Bunu hayvan yapmaz’

Alkollü şoförün tecavüz etmek istediği Hayvan Hakları Derneği yöneticisi B.G.: "Benden hoşlandığını söyledi, birlikte olmak istedi. Karşı koyunca feci şekilde dövdü. Bunu hayvan yapmaz. Yapan bir insanın da hayvanlara faydası olmaz"

Bodrum Hayvan Hakları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi 27 yaşındaki turizmci B.G., sokak hayvanlarını sürekli tedavi ettirdiği Pethane Veteriner Kliniği’nin yöneticileri Erkan Tüzüner ve Ercüment Yıldırım’la önceki akşam yemeğe gitti. Yemek sonrasında Tüzüner ile Yıldırım’ın şoförü Alper Özer önce veterinerleri evine bıraktı. Daha sonra B.G.’yi evine götüren Alper Özer, tuvalet bahanesiyle genç kadının evine girdi. İddiaya göre Özer, içeri girdikten sonra B.G.’ye tecavüze kalkıştı. B.G. karşı çıkınca feci şekilde döven Özer, alt katta oturan iki polis memuru tarafından etkisiz hale getirildi.

Olayın şokunu atlatamayan B.G.’ye 10 gün iş göremez raporu verildi. Sol gözü ve başının sol yanı şişip moraran B.G., "Alper Özer ile 4 ay önce klinikte tanıştık. Kliniğe gelip gidişimizde konuşuyorduk. Böyle bir şeyi yapacağı aklımın ucundan geçmedi. Benden hoşlandığını ve birlikte olmak istediğini söyledi, karşı koyunca da inanılmaz şekilde dövdü. Alt katımdaki komşu polisler olmasaydı tecavüzden kurtulamayacaktım. Bunu hayvan bile yapmaz. Bunu yapan insanın hayvanlara da asla yararı olamaz" dedi.

Hayvanseverler hastaneye gelerek B.G.’ye destek verdi, saldırıyı kınadı. Alper Özer ise çıkartıldığı mahmede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Vatan Gazetesi
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2004 Pazartesi 10:55:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?