25
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA

CHP'den Ortakent-Yahşi'de start

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent-Yahşi beldesinde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı.

CHP'nin Ortakent-Yahşi Belde Belediye başkan adayı Ümit Baltutan'ın ekibini tanıttığı açılışa, CHP Muğla milletvekilleri Gürol Ergin, Ali Arslan, Parti Meclis Üyesi Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tülay Özüerman, CHP İl Başkanı Süleyman Uslu, Bodrum İlçe Başkanı Duran Öztürk ve Ortakent Belde Başkanı Mehmet Türk ile partililer katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından CHP'nin Bodrum Yarımadası'ndaki belediye başkan adayları tanıtıldı. Yerel sanatçıların konserinin de yer aldığı açılışta, partinin belediye başkan adayları türküler eşliğinde oynadı. Hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı'nın söylenmesinin ardından konuşmalara geçildi.

Milletvekili Arslan, esnafın çoğunun siftahsız kepenk kapattığını söyleyerek, "Bırakın siftahsız kapatmayı, dükkanını kilitleyen esnaflarımız var. Çiftçimiz perişan, ürettiğini satamıyor. Gübre, ilaç, mazot fiyatı kat kat arttı. Dünyada en yüksek faizi ödeyen, en yüksek faizle borç para alan bir ülkeyiz" dedi.

Milletvekili Ergin de, Bodrum ve beldelerinde bu güne kadar görev yapan belediye başkanlarına şükran borcunu ifade ettiğini belirterek, "Hiçbiri yüzümüzü yere baktırmadı. Hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.Ergin, başkan adaylarına da seslenerek, "Halk için çalışın. Asla yorulduk demeyin. Ne olursun haksıza, hırsıza yüz vermeyin. Örnekler önünüzde, onlar gibi olun yeter. Ben bunu istiyorum" dedi.

CHP'nin Ortakent-Yahşi Belediye Başkan adayı Ümit Baltutan ise, "Maalesef beldemiz iyi idare edilmiyor. Bu nedenle diğer beldelerde olan bazı şeyler beldemizde yok. Bizim en büyük projemiz altyapı. İyi bir ekiple yola çıktık. Sizlerin geleceği için projeler üretiyoruz" ifadelerini kullandı.

Açılışa katılanlara keşkek ve ayran ikram edildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 09:04:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?