23
Mayıs
2024
Perşembe
BODRUM - MUĞLA

CSU Kadınlar Birliği, başkandan kilise istedi

Alman Hıristiyan Sosyal Parti (CSU) Kadın Birliği’nden Bodrum’a gelen 8 delege, Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan’ı makamında ziyaret etti.

Almanya’nın Coburg kentinden eşleriyle birlikte Türkiye turuna çıkan delegeler, Milas’tan sonra Bodrum’a geçerek Belediye Başkanı Ağan’ı ziyaret etti. Birlik Başkanı Dr. Friederike Werobel ile birlikte ziyaretlerine Bodrum ile devam eden delegeler, Başkan Ağan’dan Bodrum ile ilgili bilgiler aldı. Başkan Ağan, Bodrum’un kültürel yapısını ortaya çıkartmak için çalıştıklarını belirterek, "Sanayi bölgesinin altındaki hipodromu ortaya çıkartmak için yeni sanayiinin kurulacağı bir yer arıyoruz. İmar planlarımızda bu projeyi gösterdik" dedi.

Merkezi Almanya’nın Bavyera kentinde bulunan Hıristiyan Sosyal Parti Kadın Birliği’nin Başkanı Werobel, Başkan Ağan’a beklentilerini iletti. Antalya gibi Bodrum’un da 12 ay turizm yapması gerektiğini söyleyen Werobel, Hıristiyanlar’ın ibadet edebilmesi için kiliselerin de bulunmasının önemli olduğunu belirtti.

Başkan Ağan’ı eşleriyle birlikte ziyaret eden delegeler, Türkiye’nin de içinde bulunduğu bir Avrupa Birliği haritası hediye etti. Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan da konuklarına Bodrum Belediyesi amblemli porselenler ile Bodrum’u tanıtıcı poster ve broşürler hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2005 Pazartesi 16:29:29
Güncelleme :19 Nisan 2005 Salı 15:50:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?