19
Mayıs
2024
Pazar
BODRUM - MUĞLA

Devletin zirvesi tatilde

Türkiye’nin yazlık başkenti durumundaki Muğla’da Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Başbakan Yardımcısı ile Bakanlar tatil yapıyor.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, bu gece saat 01.00 sıralarında eşi Emine Erdoğan ile Milas Bodrum Havalimanına, oradan da karayolu ile Bodrum’a hareket etti. Başbakan Recep Tayip Erdoğan, bir günlük tatil için Bodrum’a geldiği öğrenilirken, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine yakın dostu Fettah Tamince’nin oteli Rıxsos’ta kaldığı öğrenildi.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan Bodrum’a gelmeden önce Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da Muğla’nın diğer havalimanı Dalaman havalimanı’na geldi. Devlet Bakanı Babacan eşi Zeynep Babacan ve iki çocuğu ile karayolu ile Göcek’e giderek, buradan da Mavi tura çıktılar. Bodrum’da tatilde bulunan bir başka kabine üyesi ise Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül.
Tatil için Muğla’yı seçen isimlerden birisi de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül.

Cumhurbaşkanı Gül, hafta içinde Dalaman Askeri Havalimanına eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte gelmiş ve buradan da karayolu ile Dalaman koylarında kendisini bekleyen lüks yat ile Mavi tura çıkmıştı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2009 Pazar 17:35:33
Güncelleme :16 Ağustos 2009 Pazar 17:36:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?