20
Mayıs
2024
Pazertesi
BODRUM - MUĞLA

Doğuş, ABD yolcusu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 34. yaş gününü kutlayan pop müzik sanatçısı Doğuş, ABD'nin dünyaca ünlü gösteri merkezi Broadway'de yer almak için başladığı çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Geçtiğimiz günlerde klip çalışması için Bodrum'a gelen sanatçı, Port Bodrum Yalıkavak Marina Yacht Club'da pasta keserek doğum gününü kutladı. Neşeli tavırları ile dikkati çeken Doğuş, kestiği pastadan ilk önce bir dilimini tabağa koyarak çatalla basın mensuplarına kendi elleri ile yedirdi. Basın mensuplarına, "Ellerimle besliyorum" diyen sanatçı esprili bir şekilde, "Hakkımı nasıl ödeyeceksiniz" şeklinde konuştu.

Doğuş'un doğum günü kutlamasına haftada iki gün sahne alacağını açıkladığı Yacht Club'ın işletmecisi Rıza Karabağ da katıldı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı yaş sendromu konusunda yöneltilen soruya kol kaslarını göstererek cevap verirken yaş sendromu olmadığını söyledi. Ruhsal anlamda kısmen çöküklük durumlarının söz konusu olduğunu belirten Doğuş, "Ama atlatıyorum inşallah. Her şey çok güzel gidiyor. Bir tek özel hayatımda problemim var. İş hayatı oldukça iyi gidiyor. Her yaşın ayrı bir güzelliği var" şeklinde konuştu.

Meslek kariyerinde hedefinin Avrupa'ya, dünyaya açılmak olduğunu söyleyen sanatçı bunu bu sene başardığını ifade etti. ABD'ye gitmesi konusunda yeni bir gelişmenin yaşandığını kaydeden Doğuş, güzel şeyler yapacağını, istediği her şeyi yavaş yavaş elde ettiğini söyledi. Doğuş, doğum günü pastasındaki mumları üflemeden önce aşk, sevgi ve işlerinin iyi gitmesi yönünde dilekte bulunduğunu söylediği açıklamasında, "Aşka ihtiyacım var. Büyük bir boşluktayım. Önce işlerimle ilgili dilekte bulundum. Önce iş" diye konuştu.


Sanatçının, ABD'ye gitme konusunu daha iyi anlatacağını söylediği Rıza Karabağ ise kendisinin uzun yıllardır orada yaşadığını belirterek, "34 sene sonra geldik buraya. Bu arada Doğuş ile tanıştım. Hayatı beni etkiledi. Müzikle uğraşıyorum. Las Vegas'da hip pop bar açtım. ABD'de Broadway'deki arkadaşlarım bu sene müzikaller yapmak istiyorlar. Oraya bir takım CD ve resimlerle gidildi, konuşuldu. Bu arada CD çalışmaları Las Vegas'ta olacak. Benim stüdyom var. Bu konuda tecrübelerim var. Beni Ahmet Ertegün yetiştirdi. Doğuş, Türkiye'den ilk kez Brodway'de müzikalde bir çığır açacak. Ben buna inanıyorum. Biraz İngilizce üzerine çalışacağız orada. Doğuş'un başaracağına inanıyorum. Biz Ekimde gideceğiz. Götüreceğim" diye konuştu.


Doğuş ise, "Hayallerimizde olacak olan bir şeydi" derken, "İnsan kalbini temiz tuttuğu sürece ışığı değişiyor. İlk hayalim Avrupa idi. Orada albüm çıktı. Şimdi Amerika olayım çıktı. Kimlerin çıktığını düşünürsek Broadway en son nokta herhalde" ifadelerini kullandı.

..
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 10:36:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?