22
Mayıs
2024
Çarşamba
BODRUM - MUĞLA

Döner ekmek arasında uyuşturucu satanlar yakalandı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, alıcı gibi davranan polislere uyuşturucu hap satmaya çalıştıkları ileri sürülen dönerci ustaları Rifat Köksal ve Alaettin Demirhan yakalandı. Zanlıların üzerlerinde 36 gram esrar ve bin 100 ecstasy hap ele geçirildi.

Bir ihbarı değerlendiren, Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Gümbet semtindeki barlar sokağında uyuşturu hap sattıklarını belirledikleri dönerci ustaları Alaettin Demirhan (48) ve Rifat Köksal'ı (26) bir hafta süreyle takibe aldı. Zanlıların, çalıştıkları restoranda bazı müşterilere, döner ekmek arasında uyuşturucu sattıkları belirlendi. Bunun üzerine alıcı gibi davranan polis ekipleri, Gümbet'teki bir barda zanlılarla irtibata geçerek, uyuşturucu hap almak için pazarlık yaptı. Alışverişin gerçekleşmesinin ardından gerçek kimliklerini açıklayan polis ekipleri. Demirhan ve Köksal'ı gözaltına aldı.

Zanlıların üzerlerinde yapılan aramada, 36 gram esrar ve bin 100 ecstasy hap ele geçirildi. İki zanlının ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.


DHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2007 Çarşamba 17:16:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?