18
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA

Dostluk maçına yağmur engeli

Bodrum’da şiddetli yağmur nedeniyle Bodrumspor ile Yunanistan’ın İstanköy Adası futbol kulübü arasında oynanacak dostluk maçı iptal edilirken, gece boyunca zabıta ekipleri su baskınlarını önlemek için yoğun çaba sarf etti.

Bodrum’da hafta başından bu yana aralıklarla devam eden ve dün şiddetini arttıran yağmur nedeniyle bugün oynanması planlanan Bodrumspor-İstanköyspor dostluk maçı iptal edildi. Maçın 5 Ocak’a ertelendiği bildirildi.

Dünden bu yana metrekareye 66 kilogram yağış düşen Bodrum’da, gece boyunca zabıta ekipleri ve vatandaşlar su baskınlarını önlemek için yoğun çaba sarf etti.

Kumbahçe Mahallesi Artemis Caddesi’nde bulunan dere yatağına park eden araçlar, su baskınını önlemek için polis ve zabıta ekipleri tarafından kaldırıldı.

Manzara Sitesi’nin girişinde de bir telefon direği yıkılırken, sitede bazı evleri su bastı. Zabıta ekipleri ve itfaiye ekipleri tarafından su tahliye çalışmaları yapıldı.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, yağışlı havanın akşam saatlerinde etkisini yitireceğini belirterek, hafta sonuna kadar bölgede parçalı bulutlu havanın hakim olacağını açıkladı.

Bodrum
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2004 Çarşamba 13:54:58
Güncelleme :22 Aralık 2004 Çarşamba 15:14:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?