23
Mayıs
2024
Perşembe
BODRUM - MUĞLA

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Kongresi Bodrum'da yapılacak

Dünyanın En Güzel Koylar Birliği Asya Zirvesi’ne katılan Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan ve Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Galip Gür, basın toplantısı düzenleyerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Geçtiğimiz hafta Vietnam’da düzenlenen Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Asya Zirvesi’ne katılan Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan ve Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Galip Gür çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Mazlum Ağan, toplantıda kendilerinin çok iyi karşılandığını belirterek, "Ekim ayında Bodrum’da düzenlenecek olan Dünyanın En Güzel Koyları Birliği 3’üncü Kongresi ile ilgili davetimizi tüm katılımcılara bizzat ilettik. Toplantılarda Bodrum ve Türkiye hakkında katılımcılara bilgiler verdik" dedi.

Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Galip Gür de, 15-21 Ekim 2005’te Bodrum’da yapılacak kongrenin Bodrum için önemli olduğunu belirtti. Gür, "Ekim ayında Bodrum’da düzenlenecek kongrenin planlamasını Vietnam’da yaptık. Bodrum’a gelecek olan birlik üyelerini kongre haricinde 2 gün misafir olarak ağırlayacağız. Ayrıca yönetim kurulunda bana Fransız Jerome Bignon ile birlikte eşbaşkanlık teklif edildi. Kongrenin ardından muhtemelen 3 yıl Fransız arkadaşım ile birlikte birliğin başkanlığını yürüteceğiz" şeklinde konuştu.

Bodrum, 1998 yılında katıldığı Dünyanın En Güzel Koyları Birliği içerisinde Türkiye’yi temsil eden tek koy.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2005 Salı 14:22:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?