27
Mayıs
2024
Pazertesi
BODRUM - MUĞLA

Ekmek teknesi kül oldu!

BODRUM'DA KAFE ALEV ALEV YANDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çıkan yangında bir kafe bar tamamen yandı.

Edinilen bilgiye göre, Turgutreis Beldesi Belediye Caddesi 7008. Sokak'taki bir kafe barda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Turizm sezonun sonu olması nedeniyle işletmenin kapalı olduğu ve içerisinde kimsenin olmadığı belirtildi. Kısa sürede büyüyen yangında, işletme alev alev yanarken, yangın mahallinde yakın sokak araları dumanla kaplandı. Yangına Turgutreis, Ortakent, Yalıkavak, Gümüşlük ve Bodrum Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Özel bir şirkete ait bir itfaiye aracıda söndürme

çalışmalarına destek verdi. Alevler nedeniyle itfaiye görevlilerinin zor anlar yaşadığı yangında, çevre sakinleri de panik yaşadı. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. İşletme içerisindeki tüpler dışarıya çıkarılırken, ekiplerin köpüklü su sıkarak güçlükle söndürdüğü yangında işletme tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yangında kafe barın yakınındaki bir otelin dış kısmı ile bir otomobil zarar gördü. Yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmalarına başlanıldı. Olay yeri inceleme ekipleri de yangının çıkış nedeninin belirlenebilmesi için çalışma başlattı.

BODRUM'DA KAFE ALEV ALEV YANDI
BODRUM'DA KAFE ALEV ALEV YANDI
BODRUM'DA KAFE ALEV ALEV YANDI
BODRUM'DA KAFE ALEV ALEV YANDI
BODRUM'DA KAFE ALEV ALEV YANDI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2009 Cumartesi 00:11:00
Güncelleme :31 Ekim 2009 Cumartesi 12:40:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?