24
Mayıs
2024
Cuma
BODRUM - MUĞLA

Enduro heyecanı başladı

BODRUM'DA ENDURO YARIŞLARI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Bodrum Motosiklet Kulübü (BMK) tarafından düzenlenen Enduro Yarışı sıralama ve test turu ile başladı.

Bodrum'un Yalı beldesi Kızılağaç mahallesinde hazırlanan parkurda, 2 gün sürecek organizasyonun ilk gününde 63 enduro motosiklet ve 4 atv yer aldı. Yarışçıların özel hazırlanan parkurdaki mücadeleleri nefes kesti. Bazı sporcular zor anlar yaşadı. Kontrolünü kaybeden bazı yarışçılar ise düştü. Bodrum'da özel bir enduro yarışı düzenlendiğini söyleyen Türkiye Motosiklet Federasyonu Enduro Komisyon Başkanı Tolga Tolon, "Şu anda zamana karşı, ikili olarak kalkılan, yarışmacıların yapay engellerden geçtiği bir

yarış oluyor. Yarışçılar ikinci gün 30 kilometrelik etabı 3 kez dönecekler. Yarışlara Türkiye'nin farklı illerinden katılım var. Yunanistan'dan da 3 yarışçı var" dedi.

Bu arada iki bayan yarışçının yer aldığı öğrenilen yarışlarda zaman zaman kazalar yaşandı.

 

YARALANAN YARIŞÇILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Bodrum'daki Enduro Yarışı'nda kaza geçiren bazı yarışçılar sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Bu arada yaralanan sporculara AKUT ve diğer sağlık ekibinin müdahalesini görüntüleyen basın mensuplarına organizasyonda görevli bazı kişiler engel olmaya çalıştı. Yaşanan bir kaza sonrası görüntü almaya çalışan basın mensupları itelenerek kamera ve fotoğraf makinelerine müdahale edildi. Bu arada yaşanan kazada yaralan yarışçının hastaneye götürmesi için bir süre ambulans gelmesi

beklendi. Yaşanan ambulans krizinde yaralı, travma tahtasında bekleyişinin ardından yarışların yapıldığı alana gelen iki ambulanstan birine konularak hastaneye sevk edildi.

BODRUM'DA ENDURO YARIŞLARI
BODRUM'DA ENDURO YARIŞLARI
BODRUM'DA ENDURO YARIŞLARI
BODRUM'DA ENDURO YARIŞLARI
BODRUM'DA ENDURO YARIŞLARI
BODRUM'DA ENDURO YARIŞLARI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2010 Pazar 00:04:00
Güncelleme :26 Nisan 2010 Pazartesi 00:26:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?