16
Haziran
2024
Pazar
BODRUM - MUĞLA

Eşi barışmayınca kendini vurdu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kişi, ayrı yaşadığı eşi ile barışmak için konuşmak isteyip olumsuz cevap alınca tabanca ile kendini yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Eskiçeşme Mahallesi'nde meydana gelen olayda, İ.B., aralarında boşanma davası olduğu belirtilen ve bir süredir de ayrı yaşadığı karısı D.B.(39) ile konuşmak için eşinin kaldığı evin bulunduğu yere gitti.

Konuşma isteğinde bulunan İ.B., eşinin olumsuz yanıt vermesi üzerine, tabanca ile kendine ateş edeceğini söyledi. İsteğini yineleyen İ.B. eşi tarafından reddedilince üzerinde bulunan 7.65 mm çapındaki ruhsatsız silahla eline ateş etti. Silah sesini duyanlar polise haber verirken, İ.B., eşine kapıyı açmaması durumunda bu kez başına ateş edeceğini söyledi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri yaralıyı gözaltına aldı. Bir süredir işsiz olduğu belirtilen İ.B. önce hastaneye kaldırılarak tedavisi yaptırılırken, daha sonra polis merkezine götürüldü.

İfadesinde, tabancayı başına da dayayıp tetiğe bastığını ancak ateş almadığını söylediği öğrenilen İ.B. hakkında tehdit ve ruhsatsız silah bulundurmaktan işlem yapılarak serbest bırakıldığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 14:45:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?