18
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA

Film festivaline gazeteci çıkarması

Bodrum Uluslararası Film Festivali ve kasım ayında yapılması planlanan Avrupa Gezici Sinema Festivali hakkında bilgiler verildi.

Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi Time Corner Restoran’da düzenlenen basın toplantısına, Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan, Deniz Ticaret Odası Bodrum Temsilcisi Gündüz Nalbantoğlu, Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Gökmen, Ankara Sinema Derneği Başkanı ve Avrupa Gezici Sinema Festivali organizatörlerinden Ahmet Boyacıoğlu ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Bodrum Uluslararası Film Festivali’nin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini belirten festival koordinatörlerinden Nadi Güler, Bodrum Film Festivali’nin ardından Kasım ayında yapılması planlanan Avrupa Gezici Film festivali ile ilgili çalışmaların başlayacağını ifade etti.

Ankara Sinema Derneği Başkanı ve Avrupa Gezici Film Festivali koordinatörlerinden Ahmet Boyacıoğlu festivalin ulusal ve uluslararası basın tarafından büyük ilgi gördüğünü belirterek, "Festivali 150’nin üzerinde basın mensubu takip ediyor. Festival ile ilgili haberler bölgenin tanıtımı için oldukça önemli" dedi.

Belediye Başkanı Mazlum Ağan, festivalin Bodrum’a gelmesi için prensipte anlaşıldığını fakat Bodrum’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Örgütleri’nin gerekli desteği vermeleri gerektiğini belirtti.

Kasım ayı içerisinde yapılması planlanan festival ile ilgili toplantıların Bodrum Uluslararası Film Festivali’nin ardından yapılacağı ve kesin kararın daha sonra verileceği öğrenildi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2005 Cuma 15:35:56
Güncelleme :5 Haziran 2005 Pazar 14:20:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?