25
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA

Göltürkbükü’nde Özcan dönemi

GÖLTÜRKBÜKÜ’NDE ÖZCAN DÖNEMİ

Bodrum’a bağlı Göltürkbükü Belde Belediye Başkanı Halil Kaynar’ın 2 ay görevden uzaklaştırılmasının ardından başkan vekilliğine Mehmet Özcan seçildi.

Göltürkbükü Belediye Meclis üyeleri arasında yapılan seçimde Demokrat Partili Meclis Üyesi Mehmet Özcan, yapılan oylamayla başkan vekili olarak seçildi.

Göltürkbükü Belediye Meclis toplantısı tek gündem maddesi gerçekleştirildi.

5393 sayılı Belediye Kanunu 45 inci maddesine göre, 4 Demokrat Partili, 2 Demokratik Sol Partili, 2 Cumhuriyet Halk Partili meclis üyesinin katıldığı seçimde, Demokrat Partili meclis üyesi Mehmet Özcan 5/4 oyla başkan vekili olarak seçildi.

Göltürkbükü Belediye Meclisince Belediye Başkan Vekili olarak seçilen Mehmet Özcan, 1962 Gölköy doğumlu. 2 Çocuk babası Özcan otel işletmeciliği yapıyor.

Mehmet Özcan, 2004 ve 2009 yılında yapılan seçimlere katılarak iki dönemdir Belediye meclis üyeliği görevini sürdürüyor.

Yeni Başkan Mehmet Özcan seçimden sonra yaptığı ilk açıklamasında görevden alınan Halil İbrahim Kaynar’ın iyi bir belediye başkanı olduğunu, davasında sonuna kadar arkasında olduklarını belirtti. Özcan, "Başakınımız Halil İbrahim Kaynar'ın bıraktığı yerden Göltürkbükün’ü en iyi şekilde ve onun adına yakışır bir biçimde yöneteceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 18:34:00
Güncelleme :21 Ekim 2010 Perşembe 17:27:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?