16
Mayıs
2024
Perşembe
BODRUM - MUĞLA

Halikarnas'ta köpük çılgınlığı

Turizm sezonunun açılmasıyla birlikte renklenen Bodrum gecelerinde ilginç partiler başladı. Dünyaca ünlü Halikarnas Diskoda organize edilen köpük partisinde turistler çılgınca eğlendi. 

Yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği turistik kentler arasında ilk sıralarda yer alan Bodrum'da bir süre öncesine kadar sessizliğini koruyan geceler artık eğlenceli hayatla göz kamaştırıyor. Turistlerin denizin, güneşin keyfini çıkararak doyasıya eğlencenin tadına varıp güzel bir tatil geçirmek için geldiği Bodrum'da eğlence mekanlarında dans gösterileri dikkat çekiyor. 

Geçtiğimiz hafta Serdar Ortaç konseri ile sezonu açan Halikarnas Diskoda düzenlenen köpük partisinde tatilciler çılgınca eğlendi. Sabahın ilk ışıklarına kadar tatilciler eğlencenin ve tatilin keyfini doyasıya yaşadı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2007 Pazartesi 16:41:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halil karat IP: 78.165.241.xxx Tarih : 5.05.2008 23:48:34

slm ben bodrum dan halil birlikte renklenen Bodrum gecelerinde ilginç partiler başladı. Dünyaca ünlü Halikarnas Diskoda organize edilen köpük partisinde turistler çılgınca eğlendi. Yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği turistik kentler arasında ilk sıralarda yer alan Bodrum'da bir süre öncesine kadar sessizliğini koruyan geceler artık eğlenceli hayatla göz kamaştırıyor. Turistlerin denizin, güneşin keyfini çıkararak doyasıya eğlencenin tadına varıp güzel bir tatil geçirmek için geldiği Bodrum'da eğlence mekanlarında dans gösterileri dikkat çekiyor.