19
Mayıs
2024
Pazar
BODRUM - MUĞLA

Hapimag 40. yılını kutluyor

MSC Lirica gemisi bir hafta sürecek olan açık deniz yolculuğuna 24 Ekim’de Venedik’ten başladı. Dubrovnik üzerinden Bodrum, Santorini ve Mikonos limanlarını ziyaret eden Alman, İsviçreli, Avustralyalı ve İtalyanlardan oluşan 1058 Hapimaglı konuk Çarşamba sabahı 08:30’da Bodrum limanına vardı. Geminin tüm konukları Sea Garden’a otobüslerle getirilerek Tatil Köyüne kurulan çadırın içindeki şenliklere katıldı.

Sea Garden’da coşkuyla karşılanan gemi yolcuları, otel müşterisinin de katıldığı 2158 kisiyle saat 10:30’da başlayan organizasyonda birlikte oldular. Folklor gösterileri, Gürzenich Woodwind Orkestra ve Grup Velvet’in canlı performanslarıyla başlayan gösteriler çimenlerin üzerine üç ayrı noktada kurulan açık büfe öğlen yemeği boyunca devam etti.

Saat 13:30`da Hapimag Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Marisabel Spitz Kaspar ve Hapimag Resort Sea Garden Bodrum Genel Müdürü Johan Cornelis katılımcılara hitaben birer konuşma yaptılar.

Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan’ın da katıldığı 40.yıl kutlamaları şampanya eşliğinde kesilen tören pastasının ardından Ankara’dan gelen Tuana Folklor Ekibinin gösterisiyle devam etti.

Konuklar, kutlamaların ardından Çarşamba aksamı saat 17:00`de otelden ayrıldılar ve MSC Lirica gemisine uğurlandılar.
Aslı Ertekin
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2004 Perşembe 13:38:00
Güncelleme :4 Kasım 2004 Perşembe 15:41:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?