20
Mayıs
2024
Pazertesi
BODRUM - MUĞLA

Harikalar Sirki nefes kesti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Harikalar Sirki gösterilerini izlemeye gelenler, kimi zaman gülüp neşelenirken, akrobasi ve denge gösterilerini nefeslerini tutarak heyecanla izledi. 

Avrasya Gösteri Sanatları Merkezi'nin "Harikalar Sirki", Konacık Belde Belediyesi'nin katkılarıyla Bodrum'da dün akşam gösterilerine başladı. Bitez Kavşağı'nın bulunduğu bölgede kurulan sirk çadırındaki ilk gösteriye ilgi yoğun oldu. Çocukların yanı sıra büyüklerin de ilgisini çeken gösterileri, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Ömür Topaç ve Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Ergün Cebeci de izledi. 

Palyaço ve ilizyon gösterileriyle başlayan gecede, ilerleyen dakikalarda denge ve akrobasi, şekilden şekilde giren lastik kızların gösterisi, yılanlı gösteri, eğitimli köpek ve maymun gösterisi ile ateşbazların gösterisi yer aldı. Trapez halkalarına tutunarak yukarı çekilen lastik kızın değişik figürler sergileyerek kendini boşlukta sallandırması sırasında izleyenler oldukça heyecan yaşadı. Seyirciler akrobatların gözü kapalı olarak ip üzerinde yürümesini de büyük bir heyecanla izlerken, yılanlı gösteride ise korku dolu anlar yaşandı.
 
Gösterinin bitiminde izleyenler, çok güzel vakit geçirdiklerini söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2008 Cumartesi 12:08:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?