19
Mayıs
2024
Pazar
BODRUM - MUĞLA

Hülya Avşar paylaşılamıyor

Demokrat Parti (DP) Muğla İl Başkanı Erol Kapiz, AK Parti’den Bodrum Belediye Başkan adaylığı için ismi geçen ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın AK Parti’den aday olmayacağını iddia ederek, “Hülya Avşar DP’nin adayıdır” dedi.

Son günlerde basında çıkan Hülya Avşar’ın AK Parti’nin Bodrum adayı olacağı yönündeki haberlere de açıklık getiren Kapiz, “Genel Başkanımız Sayın Süleyman Soylu, Hülya Avşar’ın partimizden Bodrum Belediye Başkan adaylığı için benimle görüş alışverişinde bulunmuştu. Daha sonra İstanbul Büyükşehir adaylığı, yada İstanbul’da büyük bir ilçeden adaylığı gündeme geldi. Ben de olumlu görüş belirttim. Sayın Avşar, büyük bir ihtimalle ya İstanbul Büyükşehir, yada İstanbul’da büyük bir ilçeden partimizin adayı olacak. AK Parti’den Bodrum adaylığı söz konusu değildir. Ben şimdiden seçimlerin ülkemize ve Muğla’mıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

29 Mart yerel seçimleri öncesinde Muğla’da aday belirleme çalışmalarını sürdürdüklerini açıklayan Kapiz, DP’nin Muğla il genelinde 6 ilçe için belediye başkan adayı netleştiğini söyledi. Kapiz; 1Milas ve Bodrum ilçelerinde ise aday isimlerinin önümüzdeki hafta açıklanacağı kaydetti. Aday tespit ve seçim çalışmalarını büyük bir titizlik içinde yürüttüklerini beyan eden Kapiz, şunları söyledi: “Şu ana kadar 6 ilçemizde adaylarımız netleşti. Milas ve Bodrum adaylarımızı ise önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Yatağan, Köyceğiz ve Kavaklıdere ilçelerimizde ise çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

DP’nin Muğla genelinde bugüne kadar netleşen adayları ve ilçeleri şöyle: Fethiye, Bünyamin Koyuncu; Dalaman, Metin Kara; Ortaca, Cemil Durmuş; Ula, Nadi Şenkal; Datça, Sedat Deniz; Marmaris, İzzet Ünsal.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 18:59:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf AKAT IP: 78.178.87.xxx Tarih : 27.12.2008 13:34:14

Bodrumda yaşayan birisi olarak Hülyadan çok Fatih Üreğin hakkı var Meclis üyeleride sağlam toplantıyı torba sanat evinde de yaparlar'ki. ferdi özbeğen akrep nalan savaş ay fedon süpper bodrumu yönetirler. Hülya ne ki.  Türkbükünde cami imamı akp den aday onun karşısına koysunlar.