22
Mayıs
2024
Çarşamba
BODRUM - MUĞLA

İki kişi intihar etti

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis beldesinde bir erkek, Yalıkavak beldesinde de bir kadın kendini iple asarak intihar etti.


Edinilen bilgiye göre, Turgutreis beldesinde Sanayi Sitesi yakınlarındaki ağaçlık alanda ağaca asılı birinin olduğunu fark eden vatandaşlar jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, güvenlik şeridi çekerek çevrede inceleme yaptı. Ölen İ.A.'nın (50) sürekli gittiği kahvehane işletmecisi Mustafa Şahinkaya "2 aydır benim müşterim. Sessiz sakin biriydi ve devamlı düşünürdü. 3 gün önce bana yeğenim dediği birinin telefon numarasını verdi. Niye veriyorsun dediğimde, 'Belki lazım olur' deyince bende kaydettim. Olay üzerine o numara arandı. Benim bildiğim sadece burada annesi var. Alkol gibi bir alışkanlığı yoktu. Sadece çay, sigara" diye konuştu.


Kahvehanede çalışan Mehmet Ali Durukan ise, "Her gün gelir, çay içerdi. 3-4 gündür çok düşünceliydi. Bir ara çok çay ve su içti, kustu. Kustuğu yerde kan vardı. Kendi halinde biriydi. Kimseyle konuşmazdı" dedi.


Zaman zaman inşaatlarda çalıştığı öğrenilen İ.A.'nın, kendini astığı ağacın dibinde yaşadığı öne sürüldü.
Yalıkavak beldesinde ise E.U. (47), eşi N.U.'nun imam hatibi olduğu caminin minaresinin dibinde bulunan sundurmaya kendini iple asarak intihar etti. E.U.'yu asılı şekilde bulan yakınları, olayı jandarmaya bildirdi. Nöbetçi cumhuriyet savcısı da olay yerine gelerek inceleme yaptı. 2 çocuk annesi olan E.U.'nun psikolojik tedavi gördüğü belirtilirken, cami görevlileri için cami avlusunda lojman olduğu öğrenildi.
Her iki olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2007 Salı 22:52:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nurcan öndaş IP: 88.252.34.xxx Tarih : 29.12.2007 20:12:10

bu insanlar neden kendini asıyor insanlık öldümü... yaşasın kötülük bende geçen akşam birini kestim.