27
Mayıs
2024
Pazertesi
BODRUM - MUĞLA

İşadamına çalıntı araç şoku

Muğla’nın Bodrum ilçesinde polis tarafından kullandığı araç çalıntı olduğu gerekçesi ile durdurulan işadamı neye uğradığını şaşırdı.

Olay, Bodrum merkez Kıbrıs Şehitleri Caddesi jandarma kavşağında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli motorize ekipler çalıntı olarak bildirilen otomobilin yakalanması için çalışma başlattı.

Aracın gidiş istikametindeki kavşaklarda görev alan ekipler 06 BF 3396 plakalı otomobili jandarma kavşağında yakaladı. Olay yerine bir yunus unsuru da gelirken, polis araç sürücüsü Yahya Tanrıverdi’ye kullandığı otomobilin çalıntı olduğunu belirtti.

Göltürkbükü’nde mobilya üzerine işyeri olan iş adamı, neye uğrağına şaşırırken, aracın ortağı tarafından bir oto kiralama servisinden kiralandığını söyledi. Gerekli işlemler için araç ve sürücüsü polis merkezine intikal ettirildi. Burada yürütülen işlemlerde aracın, bir süre önce güvenlik güçlerine çalındığının bildirildiği ancak aracın bulunmasının ardından çalıntı kayıtlarından çıkarılması için gerekli işlemin yürütülmediği için halen çalıntı olarak gözüktüğü belirtildi. İş adamı Yahya Tanrıverdi, sonuçta işin tatlıya bağlandığını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 09:21:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?