20
Mayıs
2024
Pazertesi
BODRUM - MUĞLA

'İşte benim koyum yarışması'

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği tarafından düzenlenen "İşte Benim Koyum" adlı yarışmasına Bodrum'dan katılan lise öğrencisi Özge Şahin, jüri özel ödülü aldı.


30 üyenin yer aldığı birliğin 2007 yılı Ekim ayında Brezilya’da düzenlenen kongresinde alınan kararla yapılan yarışma sonuçlandı. Yarışmada 6 çalışmanın yer aldığı belirtilirken, sunumların Mayıs ayı sonunda Portekiz’de Birlik Başkan Yardımcısı Galip Gür’ün de katıldığı yönetim kurulu toplantısında gösterildiği kaydedildi. Yarışmada birinciliği Filipinlerden bir öğrencinin elde ettiği öğrenildi.
Bodrum Lisesi 2. sınıf öğrencisi Özge Şahin’e (16) birlik tarafından gönderilen juri özel ödülü Galip Gür tarafından verildi. Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan da gözde turizm kenti adına bir çalışma yapan Şahin'e çeşitli hediyeler verdi. Galip Gür, yarışmada sadece bir kişiye ödül verilmesinin düşünüldüğünü ancak Özge Şahin'in hazırladığı çalışmanın da beğeni toplaması üzerine jüri özel ödülünün verildiğini söyledi. Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan da Birliğe Türkiye'den yalnızca Bodrum'un üye olduğunu belirterek "Öğrencimiz Özge Şahin,çalışmasında Bodrum'u tanıtan fotoğraflar çekerek bir sunum hazırladı. İlçemizin tanıtımına katkıda bulunan bu öğrencimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi. Sunumu kısa bir sürede hazırladığını söyleyen Özge Şahin ise "Çalışmam daha iyi olabilirdi. Bundan sonraki yarışmalarda daha iyisini hazırlayıp iyi dereceler elde etmek istiyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 15:59:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?