16
Mayıs
2024
Perşembe
BODRUM - MUĞLA

Kenan Evren'in torunu Elif Can kaza yaptı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Turgutreis Beldesi'nde tatil yapan Yedinci Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in torunu Elif Can Alpaslan, gece yarısı arkadaşlarından dönerken otomobiliyle takla attı. Elif Can Alpaslan, kazadan vücudunda hafif sıyrık ve eziklerle kurtuldu.

Evren'in kızı Semahat Gülay Evren'in 25 yaşındaki kızı Elif Can Alpaslan, dün gece Bodrum'da arkadaşlarıyla buluştu. Bodrum'dan saat 01.00'de Turgutreis'teki evine dönmek için yola çıkan Elif Can Alpaslan, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kaza yaptı. Alpaslan'ın kontrolden çıkan 34 EL 5050 plakalı otomobili takla attı. Elif Can Alpaslan, araçtan, yoldan geçenler ve kaza yerine 50 metre uzaklıktaki Akın Polikliniği'nde görevli sağlık ekiplerinin yardımıyla çıkarıldı, polikliniğe götürüldü.

Kazayı şans eseri küçük sıyrıklarla atlatan Alpaslan daha sonra klinikten ayrılıp evine döndü. Elif Can Alpaslan'ın boynunda, bel ve karın bölgesi ile ayaklarında ezikler oluştuğu öğrenildi. Alpaslan'ın otomobilinde ise ağır hasar meydana geldi.

Elif Can Alpaslan, geçen yıl 11 Kasım'da yine eğlenceden dönerken 34 AE 0096 plakalı otomobiliyle aşırı hız nedeniyle kaza yapmış, kazada yanında bulunan Tamer Hakim isimli arkadaşı yaralanmıştı. Elif Can Alpaslan, annesi Semahat Gülay Evren'e ait, Turgutreis'te üç yıl önce Kenan Evren'in açılışını yaptığı hediyelik eşya ve tekstil ürünleri mağazası Alber Home & Wear'da çalışıyor.



DHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2007 Perşembe 13:05:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?