19
Mayıs
2024
Pazar
BODRUM - MUĞLA

Kulin imza gününe katıldı

YAZAR AYŞE KULİN  BODRUM'DA İMZA GÜNÜNE KATILDI

Tanınmış yazarlardan Ayşe Kulin, hayatını kaybeden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Genel Başkanı Prof Dr. Türkan Saylan'ı anlattığı "Tek ve Tek Başına Türkan" isimli biyografik romanının imza günü için Bodrum'a geldi.

Bab-ı Ali Kitabevi tarafından ÇYDD Bodrum Şubesi'nin de katkıları ile düzenlenen imza gününe kitap severlerin ilgisi yoğun oldu. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yazar Ayşe Kulin, "Kitapta, Türkan hocanın tamamen iç sesi ile konuştum. Bana çok yakın bir arkadaşından, gençliğinde yazışmış oldukları mektuplar geldi. Onları kullanarak Türkan hocanın hayatının içinden bazı resimleri aldım buraya. İlgiden çok memnunum" dedi.

Ayşe Kulin korsan kitap konusunda yöneltilen soruyu da "Bu biraz da halka bağlı. Çünkü talep olmazsa arz da olmaz. Korsan kitap sadece yazarın değil bir kitap üzerinden çalışan 20 kişinin hakkını yiyor" şeklinde yanıtladı.

Yazar Ayşe Kulin imza gününde bir araya geldiği yaşlısından gencine okurları ile sohbet ederek okurların seçtiği kitaplarını imzaladı.

Eşi Çiçek Bozoğlu ile Bab-ı Ali Kitapevi'nin işletmeciliğini yapan Fatih Bozoğlu da okurların imza gününe olan ilgisinden memnun kaldıklarını belirterek, "Kitabevimiz yaklaşık 6 ay önce hizmete açıldı. Bu süre içerisinde yine bazı yazarlarımızla imza günü düzenleyerek okurları onlarla bir araya getirdik. İmza günleri devam edecek" dedi.

YAZAR AYŞE KULİN  BODRUM'DA İMZA GÜNÜNE KATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2009 Pazar 17:31:03
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 11:28:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?