22
Mayıs
2024
Çarşamba
BODRUM - MUĞLA

Lions Kulubü cezaevine buzdolabı bağışladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde faaliyetini sürdüren 3 Lions Kulübü tarafından, ceza ve tevkif evine 2 adet buzdolabı bağışlandı.


İlçede kısa bir süre önce göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Ömür Topaç, makamında konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Bodrum Ceza İnfaz Kurumu'nda yaptığı incelemede, bazı fiziksel koşulların eksik olduğunu gördüğünüi söyledi.

Topaç, "Eksikliklerden biri de buzdolabı idi. Yardımları ile bilinen Bodrum Lions Kulübü Başkanı Erhan Özatay ile temasa geçtik ve konuyu aktardık. Yardımcı olacaklarını söyleyen kulüp yetkilileri, beraberindeki diğer 2 lions kulübü ile ortaklaşa olarak 2 adet buzdolabı bağışında bulundu.

Yardım konusunda ilgili bakanlığımızla görüştük ve olumlu yanıt aldık. Lions Kulübü'ne, tutuklular ve kurum adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. Diğer kulüp başkanları ile Bitez Adliyesi'ne gelen Bodrum Lions Kulübü Başkanı Erhan Özatay ise, "Ömür Topaç ceza infaz kurumunun bazı eksiklerinden bahsettiğinde, Bodrum'daki 3 Lions kulübü olarak bu ihtiyacı karşılamak için 2 buzdolabı aldık. Bundan sonra da yardımlarımıza devam edeceğiz" dedi.
Bodrum Bitez Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı makamındaki görüşmenin ardından Yeni Yüzyıl, Turgutreis ve Bodrum Lions kulüplerinin yetkilileri, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. 2 adet buzdolabı da ilgililere teslim edildi.

İha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2007 Perşembe 06:24:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin güneş IP: 88.246.15.xxx Tarih : 4.10.2007 21:22:29

elbette yapılan yardım gayet güzel ama birde turizm cenneti denilen bodrum merkezdeki cezaevi başka bir yere alınsa bir türk vatandaşı olarak çok memnun olucam çünkü manzara hiç hoş değil