20
Mayıs
2024
Pazertesi
BODRUM - MUĞLA

Mavi Bayrak Sea Garden`a verildi

26 Haziran 2004 Cumartesi günü saat 18:00’de Muğla Valisi Hüseyin Aksoy, Bodrum Kaymakamı
Osman Ekşi, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Genel Müdürü Erol Güngör, Türçev Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Işıkçı, Ulusal Mavi Bayrak Jürisi yetkilileri, protokol mensupları, değerli yönetici ve konuklarımızın katılımıyla Hapimag Resort Sea Garden tatil köyü sahilinde gerçekleşen 2004 Mavi Bayrak töreni Yılmaz Işıkçı’nın açılış konuşması ile başladı. Sea Garden Genel Müdürü Johan Cornelis ile devam eden açılış konuşması Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ ve Muğla Valisi Hüseyin Aksoyile devam etti.

Kuşadası, Muratpaşa ve Kemer Belediyelerine sunulan Mavi Bayrak sertifikasının ardından Sea Garden’ın sertifikasını Genel Müdür Johan Cornelis’e, Yılmaz Işıkçı takdim etti.

Törenden sonra Hapimag Resort Sea Garden Su Sporları ekibi davetlilere ve otel misafirlerine göz kamaştırıcı bir gösteri sundu. Turist çocukların Türk ve yabancı ülke bayrakları ile yaptığı geçiş töreninden sonra, çıplak ayakla su kayağı, akrobatik gösterilerin ardından Su Sporları sorumlusu Coşkun Demircan mavi bayrağı su kayağı ile karaya taşıdı. Mavi Bayrağın göndere çekilmesinin ardından davetlilere kokteyl verildi.
Aslı Ertekin - Sea Garden
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2004 Pazartesi 15:43:36
Güncelleme :30 Haziran 2004 Çarşamba 09:12:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?