20
Mayıs
2024
Pazertesi
BODRUM - MUĞLA

Model uçaklarıyla uluslararası yarışmaya katılacaklar

Geçtiğimiz yıl öğretime açılan okulda, öğrenciler tarafından çok sevilen etkinliklerden birisi izcilik ünitesi. Öğrenciler, bu bölümde öğretmenleri Can Gökovalı’nın önderliğinde model uçak yapımı gerçekleştiriyorlar. Yaptıkları model uçaklarla önümüzdeki günlerde uluslararası yarışmalara da katılacak olan öğrenciler, Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan’dan destek istediler.

Okulu ziyaret ederek, başarılı çalışmalarından dolayı öğrencileri kutlayan Yazgan, her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. Yazgan, “Turgutreis’in sanata ve sanatçıya verdiği değer, bugüne kadar yaptıklarımızla ortadadır. Bizler için sanat ve kültür önemlidir, sanatçı ise değerlidir. Böyle güzel bir okulda böyle değerler yetiştirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Her türlü desteği her zaman vermeye hazırım” dedi.

Öte yandan, okulun resim öğretmeni Gül Gökovalı ve Seramik Sanatçısı Aysel Gündüz Demir tarafından yaptırılan ve okulda sergilenen Atatürk rölyefi, görenlerin hayranlığını kazanıyor. İki buçuk metre boyunda, turkuaz renkli rölyef, seramikten oluşuyor.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2004 Çarşamba 13:52:09
Güncelleme :19 Kasım 2004 Cuma 13:06:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?