18
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA

MSC Lirica gemisi Bodrum'da

Hapimag şirketinin 40. kuruluş yıldönümünü  kutlamak üzere 24 Ekim’de yolculuğuna başlayan MSC Lirica gemisi yüzlerce konuğuyla birlikte 27 Ekim Çarşamba günü Bodrum’a geliyor.
 
MSC Lirica gemisi bir hafta sürecek olan açık deniz yolculuğuna 24 Ekim’de Venedik’ten başlıyor. Dubrovnik üzerinden Bodrum, Santorini ve Mikonos limanlarını ziyaret edecek; 27 Ekim’de Bodrum limanına demir atacak. Geminin tüm konukları Sea Garden Oteli’nde keyifli bir gün geçirecek.
 
1058 yolcu, Yunanistan kıyılarının güzelliklerini keşfetme olanağını, Ege denizinin berrak sularını, Dubrovnik kentinin güzelliklerini İsviçre’den katılacak olan Hapimag Yöneticileri ile paylaşma fırsatını yakalayacak.
 
27 Ekim Çarşamba günü saat 08:30’da MSC Lirica gemisi Bodrum limanına yanaşacak ve misafirler servis araçlarıyla Otele transfer edilecekler. Otel personelinden oluşturulan rehberler eşliğinde yapılacak olan tesis turundan sonra misafirler için hazırlanan yemek büfeleri, müzik sunumları, animasyon ekibi gösterileri, çeşitli etkinlikler sahne alacak. Türk Folklör gösterisi, Dansöz, Oda Orkestrası ve grup Velvet ile canlı müzik.
 
Kutlamalar, Hapimag Yönetim Kurulu başkanı, Sea Garden Genel Müdürü, şampanya eşliğinde kesilecek olan tören pastası, 24 kişilik folklor gösterisinin ardından konukların MSC Lirica gemisine uğurlanmalarıyla son bulacak.
Aslı Ertekin
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2004 Cuma 11:11:04
Güncelleme :16 Ekim 2004 Cumartesi 17:43:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?