18
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA

Muğla: Hüseyin Servet’in notaları canlandı

Konser sonunda Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Ülküm, Hüseyin Sermet’e çini desenli kahve takımı hediye etti ve teşekkürlerini iletti. Katılımın çok yüksek olduğu gecede ünlü piyanistlerimiz konuk oldukları Arion Resort Bodrum’a dönerek, akşam yemeği yediler.

Gümüşlük Belediyesi, Bilkent Üniversitesi, İngiliz Kültür Bakanlığı Kavaklıdere Şarapları, Arion Resort Bodrum, Türk Hava Yolları ve Gümüşlük Jandarma Komutanlığı’nın sponsorluğunda Gümüşlükteki tarihi kilisede Bodrum Fm, Bodrum Life İstanbul ve Kent Tv’nin Basın sponsorluğunda düzenlenen konserlerin ikincisi bu akşam saat 21:00’de Hande Dalkılıç’ın resitali ile devam edecek. Dalkılıç, müzikli gecede Scarlatti, Chopin, Scriabin, Muammer Sun ve Adnan Saygun’dan seçkin eserler çalacak.

Gümüşlük Eklisia’daki piyano festivali’nin organizatörü Mesut Pekergin Eklisia’ya 15 yıldır çeşitli performanslarla hayat veriyor. Özellikle 1998 yılında gerçekleştirdiği "Mitolojik Yolculuk" adlı dans, tiyatro, müzik ve plastik sanatlardan oluşan sanatsal etkinlikle dikkat çekmişti. Sanat yönetmenliğini Eren Levendoğlu’nun yaptığı organizasyon 20 Ağustos Hande Dalkılıç, 23 Ağustos İdil Bİret, 24 Ağustos Steven Gutman ve 25 Ağustos Gülsin Onay konseri ile devam edecek.

Konser ücretlerinin 50 ve 75.milyon Tl. olarak belirlendiği konserlere rezervasyon yaptırmak için 0 252 394 37 51 veya 0 536 293 92 83 numaralı telefonlar aranabilir.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2004 Çarşamba 16:26:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?