20
Mayıs
2024
Pazertesi
BODRUM - MUĞLA

Muğla: Turgutreis Kademesi iş başında

Turgutreis Belediye kademesi tarafından daha modern hele dönüştürülen araçlardan daha fazla verim alınabildiği gibi daha uzun yıllar kullanılması için de düzenleme yapılıyor.

Bu araçlardan bir tanesi park bahçe servisinin Turgutreis sokaklarında yeşillendirme çalışmasında görevlendirilmiş sulama aracı.

Kısabir süre önce yeni dizaynıyla Turgutreis’in sokaklarında sulama yapmaya devam eden araçta ki özellikler arasında İtfaiye aracının özelliğine sahip olması en büyük yeni mahareti.

40’ar metrelik 2 ayrı akrıkla ,2 ayrı yangın tüpüyle, 8 tonluk su tankıyla ve kızıl pompasıyla itfaiye servisince de kullanılabilecek. Ayrıca sulama aracında motor aksamı da baştan sona değiştirildi. Alüminyum saçtan meydana getirilen kasası ile dış kasa üzerinde müzik sistemi bulunuyor. Turgutreis Belediyesi’nin yeşile verdiği önemi belirten sloganı ile birlikte gece sulama yapabilmesi için de ışıklandırma sistemi bulunuyor.

Bunun yanında Turgutreis Bodrum asında taşımacılık yapan tüm Belediye’ye ait minibüslere de klima takılarak vatandaşların yaz sıcağında kabus hale gelen seyahatleri daha serin ortamda gerçekleştiriliyor.



Ayşegül Ülkü-Kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2004 Pazartesi 15:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?