20
Mayıs
2024
Pazertesi
BODRUM - MUĞLA

Muğla-Bodrum: Bodrum esnafından örnek davranış

Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan’ın turizm kalitesini yükseltmek amacıyla vatandaşlara yaptığı çağrıya esnaftan destek geldi. Bodrumlu dört esnaf, sokakları özel traverten taşla kaplattı.

Bodrum Cumhuriyet Caddesi Uslu Sokak’ta denize açılan 80 metrekarelik alan, dört esnaf tarafından düzenlendi. Hasan Erdoğan, Tayfun Özcivelek, Salih Uslu ve Savaş Nur isimli esnaf, sokakları üç renk, özel olarak eskitilmiş traverten taş ile kaplattı. Ayrıca aydınlatma sistemini de değiştirerek kabloları yeraltına aldıran Bodrumlu esnaf, Başkan Mazlum Ağan’a destek verdiklerini ve Belediye ile birlikte antik dokuya uygun bir sokak düzenlemesi yaptıklarını belirttiler. Sokak düzenlemesinin turistlerin ilgisini çekeceğini ve proje için yaklaşık 6 milyar harcadıklarını söyleyen esnaf, "Umarız bu çalışmamız tüm esnafa örnek olur. Kaliteli turist gelmesini bekliyorsak kentimizin güzelleştirilmesi için yerel yönetimlere destek olunması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle sokağımızı düzenledik" dedi.

MUĞLA-(İHA)
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2004 Perşembe 15:24:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alpertekneci IP: 193.140.28.xxx Tarih : 29.03.2005 16:00:46
öncelikle mükemmel bir örnek davranış sergilemişler.birde resimde solda bulunan esnafın ne iş yaptığını öğrenebilirmiyim