20
Mayıs
2024
Pazertesi
BODRUM - MUĞLA

Muğla:Nesrin Nas Turgutreis'te

Nesrin Nas, Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server YAZGAN ve belde teşkilatını Başkanlık Makamında ziyaret etti. Başkan Yazgan belde hakkında genel bilgiler verdi.Engelli çocuklar Rehabilitasyon Merkezini, Hayırlı Sabancı Lisesini, Şevket Sabancı Parkını gezen Nas, Turgutreis hakkında olumlu görüşlerini Başkan Yazgan’a bildirdi.

Egarşipel Cafe’de İl ve İlçe yönetimi ile birlikte kahve içerek sohbet ettiler.  Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan ve eşi Belgin Yazgan ev sahipliğinde La Willa Restaurant’da ağırlanan misafirler arasında Nesrin Nas, MKK üyesi Gülgün Beşerler, Ekrem Beşerler, Anavatan Partisi Muğla İl Başkanı, Milas, Bodrum, Söke, Kuşadası, Marmaris, İlçe Başkanları Turgutreis Belediyesi Anavatan Meclis Üyeleri, Anavatan Partisi Belde Kadın Kolları ve tüm Anavatan Partili Belediye Başkanları  katılım gösterdi.

Anavatan Partisi İlçe Başkanı Mehmet Dinçberk ve Anaplı Belediye Başkanlarıyla uzun süren sobet sonunda Nesrin Nas, “ Bodrum’dan mutlu ayrılacağım. Gördüğüm manzara ve Belediye Başkanlarının arasındaki uyum beni fazlasıyla mutlu etti. Gezdiğim beldelerde özellikle kadınların gözlerine bakıyorum, çünkü Belediye yönetiminden en çok etkilenen onlardır. Kadınlar memnunsa o belediye çalışıyordur. Özellikle Turgutreis’te yaşayan  kadınlarındaki pırıltıyı görebildim. Başkan Yazgan’ı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

 

Ayşegül Ülkü
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2004 Perşembe 15:58:46
Güncelleme :12 Ağustos 2004 Perşembe 16:32:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?